Irish PubOp 12 oktober organiseert LADA een openbare bijeenkomst. Naast enkele huishoudelijke zaken zal de avond vooral in het teken staan van de actuele ontwikkelingen. Onderwerpen zijn het accommodatiebeleid, de omgevingsvisie, de opvang van vluchtelingen en de zorg vanaf 2016. De thema’s zullen kort worden ingeleid door een deskundige, waarna stellingen zullen worden voorgelegd.

De bijeenkomst is ook een goede gelegenheid voor  belangstellenden die een actieve rol willen spelen in de lokale politiek bij LADA. Met hen kan na afloop een afspraak op maat worden gemaakt voor deelname aan bestuur, steunfractie, snuffelstage of een toekomstige rol in de fractie.

De bijeenkomst wordt gehouden in Oude Niedorp in de Irish Cottage en begint om half acht. Omstreeks half tien is er een informele nazit.