LADA houdt op dinsdag 19 juni een openbare fractievergadering in het kenniscentrum van installatie en adviesgroep van Schaijk, Zandruiter 3, 1731LJ Winkel. Naast het installatiebedrijf heeft van Schaijk in hetzelfde gebouw een uniek kenniscentrum gerealiseerd. Particulieren en organisaties zoals gemeenten en (zorg)instellingen kunnen hier informatie halen, delen en brengen over duurzaam installeren en bouwen, energiebesparing, WMO, ergonomie en levensloopbestendig wonen. Het kenniscentrum biedt hiermee een platform voor professionals. In onze showrooms kunt u allerlei toepassingen en materialen bekijken en testen. U bent van harte welkom in ons kenniscentrum.

vanSchaijk

De avond begint met een informatief deel dat eveneens voor iedereen toegankelijk is, aanvang 19.30 uur. Het thema is duurzaamheid. Er wordt een presentatie gegeven waarna een rondleiding door het bedrijf volgt. Vanaf 20.30 uur wordt de agenda van de raadsvergadering van 28 juni behandelt. Daarop kunt u inspreken. Ook is er ruimte om met de fractie over andere zaken te spreken in het kader van LADA luistert.